WIE IS COACH2PERFORM

 

Mijn naam is Herbert van Brussel en ik ben de trotse eigenaar van Coach2Perform. Coach2Perform is ontstaan uit passie voor het mountainbiken en wielrennen, de sporten die ik inmiddels meer dan 15 jaar beoefen. Deze passie wil ik graag met iedereen delen.

Afbeelding

Ik heb zelf al heel veel sporten beoefend, maar vind dat de wielersport ten opzichte van andere sporten vele voordelen heeft. Het is bewegen in de natuur en buitenlucht, met een minimum aan belasting voor de gewrichten. Dit maakt het een minder blessure gevoelige sport en geschikt voor bijna iedereen.

Bij het mountainbike raak je nooit uitgeleerd, daarom ben ik ook al een tijdje trainer/coach bij een grote mountainbike club. Bij deze club begeleid en train ik diverse groepen enthousiaste bikers. Omdat ik mij op dit vlak graag verder wilde gaan ontwikkelen, heb ik bij de KNWU de cursus wielertrainer niveau 3 gevolgd. Een cursus volgen is één, maar om op niveau te blijven volg ik regelmatig diverse workshops en trainingen. Zo blijf ik mijn leven lang leren en kan ik mijn opgedane kennis weer overdragen aan mijn cursisten.

De trainingen en clinics die Coach2Perform geeft, staan altijd onder leiding van een ervaren en deskundige mountainbike instructeur.

Coach2Perform_zwart_2.0