WAAROM COACH2PERFORM

Coach2Perform heeft de ambitie om mensen, het beste uit zichzelf te laten halen, zodat de doelen en dromen verwezenlijkt worden. Coach2Perform is gedreven en werk met passie voor sport, om te kunnen slagen staat plezier voorop!

Wil je ook het beste uit jezelf halen? Dan ben je op de juiste plek: Coach2Perform zorgt met enthousiaste, inspirerende begeleiding dat je de sprong kunt gaan maken om jou doelen te bereiken!

Er zijn 4 kernwaarden van waaruit wordt werkt:

  1. Passie;
  2. Samen;
  3. Ontwikkeling;
  4. Duurzaamheid.

Deze waarden zijn de basis, het is de inspiratiebron met als gevolg dat deze waarden ook direct tot uiting komen in trainingen en contact met sporters.

Passie

Coach2Perform wil vanuit passie mensen laten sporten en inspireren om verder te kijken, uitdagingen aan te gaan en in beweging te blijven. We willen bereiken dat mensen vol energie een training verlaten en verder gaan met wat ze geleerd hebben. Zonder passie geen resultaat.

Plezier hebben in wat we doen, dat vinden we belangrijk. Doordat we met plezier werken willen we anderen inspireren om plezier te hebben in wat ze doen. Plezier in sporten, leren en plezier om te ontdekken wat je kunt of wil bereiken.

Samen

De sporter en zijn of haar doel staat centraal.  We zijn betrokken, het behalen van een uitdaging is een gezamelijk doel, hierbij is een open, eerlijke en plezierige samenwerking het uitgangspunt. Coach2Perform is resultaatgericht, maar heeft ook aandacht voor de mens naast de sport.

Ontwikkeling

Door creatief te zijn, nieuwe paden te bewandelen en patronen te doorbreken blijven wij ontwikkelen, ontdekken en blijven we in beweging om de sporter te kunnen inspireren, uit te dagen en te laten groeien. De ontwikkelingen binnen sport gaan snel. Het is een voortdurende uitdaging om daar op in te spelen. Het liefst lopen we voorop en nemen het initiatief tot vernieuwingen. Wil jij tot de kopgroep behoren en weten hoe je daarin kunt blijven?

Duurzaam

Coach2Perform richt zich op effectieve en duurzame individuele groei en ontwikkeling van de sporter. We zijn toekomstgericht en vasthoudend maar flexibel, onmisbaar voor het behalen van succes en blijvend resultaat dat werkelijk telt.